Get Adobe Flash player

Ανακοινώσεις

Παραγωγοί

Διαφήμιση

Σύνδεση - Εγγραφή






Οίνοι Ροζέ Ελληνικά Κρασιά
Εκτύπωση
Dolceoro Moscato D'AstiTraminer ΚΤ ΓΚΛΙΝΑΒΟΥ

ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ ΡΟΖΕ

Κτήμα Θεοδωρακάκου
Λακωνικός Τοπικός Οίνος, Ροζέ Ημίξηρος Ποικιλιακή σύνθεση: Μαυρούδι 80%, Αγιωργίτικο 20%. Βιολογικός οίνος. Πιστοποίηση ΔΗΩ. Εσοδεία 2010: 7.000 φιάλες.

ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ ΡΟΖΕ


( Κτήμα Θεοδωρακάκου )
€ 8,50 (συμπ. ΦΠΑ 24 %)


Παραγωγική διαδικασία: Τρύγος αρχές Οκτωβρίου και για τις δύο ποικιλίες από ένα συγκεκριμένο κομμάτι του αμπελώνα που επιλέγεται για την παραγωγή αυτού του κρασιού. Οινοποίηση με εκχύλιση 18-22 ωρών, ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία 14°C του μούστου που βγαίνει χωρίς καθόλου πίεση (free run). Διακοπή της ζύμωσης στο επιθυμητό σημείο, ωρίμανση στις λεπτές οινολάσπες για σύντομο χρόνο και εμφιάλωση.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Χρώμα λαμπερό τριανταφυλλί, έντονο αρωματικό bouquet, με χαρακτηριστικό άρωμα τριαντάφυλλου, κερασιού και τσιχλόφουσκας. Πλούσια γλυκόξινη γεύση, μεταξένια ταννικότητα και δροσερή γλυκύτητα.

Αρμονία γεύσεων: Σερβίρεται στους 9-11°C. Συνοδεύει πιάτα της ασιατικής και της μεξικάνικης κουζίνας, γλυκόξινο χοιρινό με φρέσκα λαχανικά, καυτερό πικάντικο κοτόπουλο. Ζυμαρικά με θαλασσινά όπως αστακομακαρονάδα, καθώς και λαδερά με κόκκινη σάλτσα. Ποικιλίες αλλαντικών και γλυκών τυριών, φρουτοσαλάτες, ενώ σερβίρεται άριστα και ως απεριτίφ.





Ερυθροί Oίνοι

Ροζέ Οίνοι

Λευκοί Οίνοι

Αφρώδεις Οίνοι

Γλυκείς Οίνοι

Sherry Wines

Port Wines

Moscato d` Asti



Καλάθι Αγορών




Το Καλάθι σας είναι άδειο.

FacebookInstagramGoogle+